Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Busenkel tomattorsk med pasta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Faktiskt den enda maträtt jag lagade som fattig student. Det första jag bjöd maken på:) En paradrätt i många år därefter. Kan lätt varieras med grönsaker och/eller blandade fisksorter. Räkor är gott att slänga i innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slanta morötter och hacka löken fint. Fräs mjuka i smöret. Tillsätt tomatpuré, vin och/eller fond samt kryddor. Låt sjuda under lock i ca 10 min. Skär fisken i munsbitar och låt sjuda med i ca 5 min. Tillsätt grädde/CF och rör om.
  2. Häll fiskgrytan över nykokt pasta, godast är tagliatelle eller penne om du frågar mig, men vanliga makaroner och spaghetti funkar utmärkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.