Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Busenkelt kantarellsmör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det går snabbt att göra! Görs på minilätta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär svampen i bitar och bryn den. Ta i vitlöken och kryddorna när du bryner svampen. Låt svampen kallna.
  2. Vispa smöret luftigt går bra i en blender också. Blanda i svampen och forma till en rulle. Packa in den i bakplåtspapper eller gladpack.Lägg den i kylen så den stelnar sen är det bara att skiva upp den. Går utmärkt och frysa.
  3. Tips: Jag gör alltid på ett helt paket lätta, bra att ha till bakpotatis. Då får du fyrdubbla hela receptet. Det är jättegott med karljohansvamp också.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 26 september 2011

    Har gjort kantarellsmöret med riktigt smör. Blev riktigt gott. Vi åt det på stekt abborre. Mums. Betyget blir en femma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.