Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Busenkla wienerbröd med aprikoser.

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En lättbakad variant av wienerbröd med konserverade aprikoser.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader Dela tre plattor mitt itu, skär remsor av de andra två och lägg som en ram runt de sex kvadraterna. Vispa ihop vaniljkrämen men ta mindre mängd mjölk så det blir en ganska tjock kräm. Låt vaniljkrämen stå ca 10 minuter. Lägg en klick vaniljkräm i varje kvadrats mitt. Skiva de halverade aprikoserna och lägg dem i mitten. Grädda wienerbröden i 15 minuter. Pudra över florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.