Blanda äggulorna, lättfilen och vaniljsockret i en stor skål (vispa ej).
Blanda de torra ingredienserna i en annan skål. Dela smöret i mindre bitar, tillsätt smöret och de torra ingredienserna i fil- och äggblandningen. Vispa i ca 2 minuter, tills smeten är smidig.
Fyll ca 2/3 av cupcakesformarna med smet. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Frostingen:
Blanda farinsocker och grädde i en tjockbottnad kastrull, låt det koka upp på hög värme. Rör om under tiden. När det börjar koka så sänk till låg värme och koka på låg värme i ca 10 minuter.
Dra av kastrullen från värmen.Blanda i smör och vaniljsocker och blanda tills det är en jämn smet. Ställ blandningen åt sidan och låt den svalna.
Rör inte under tiden.
Häll frostingen i en skål, vispa i florsocker med elvisp. Ta inte allt på en gång utan kanske en dl i taget. fortsätt tills du har en bra konsistens på frostingen. Sedan är det bara att sätta igång med dekorationen.
Blir ju ingen frosting...... Helt klumpig.