En brownie som ger mersmak! Bakas i stor långpanna.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180º. Klä en långpanna, 30x40 cm, med bakplåtspapper.
- Smält smör och choklad i en gryta över svag värme. Häll över chokladsmeten i stor skål.
- Rör ner sockret. Tillsätt äggen, ett åt gången. Rör om efter vat tillsatt ägg. Rör ner vaniljessens, Cabana essens, bananlikör essens och kaffelikör.
- Rör ner vetemjöl och bakpulver. Om du vill ha mer banansmak i browniesen, kan du tillsätta önskad mängd torkade bananchips.
- Häll smeten i långpanan, och grädda i 30-35 minuter. Om ovansidan på kakan börjar bli bränd, sätt in en bakplåt ovanför den, så hinner kakan bli underbakt utan att bli alltför bränd.
- Låtan kakan kallna helt i långpannan, innan du skär upp den i fyrkanter.
- Ät och njut!
Publicerat den
29 april 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Cabana Brownies. Jag säger liksom i reklamen för Zingo läsken: Försvinnande goda.
Hittade ingen Cabana essens och vet inte vad det är. :( Försökte med startk kaffe, bananlikör och mangolikör men det blev inte nån höjdarkaka.