Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarbönor med rökt kalkon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det fanns inga färska bönor så jag tog frysta och så blev det kalkonfilé som är lite lättare att skära

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och snoppa bönorna. Plocka och skölj salladen, bryt den i grova bitar. Hacka sardellerna. Rör ihop i en skål med senap, äggula och vinäger. Pressa i vitlöken. Tillsätt oljan, först droppvis och sedan i en tunn stråle tills det blir en homogen sås. Rör i parmesan och vatten. Smaka av med citronsaft, worcestersås, salt och peppar. Koka bönorna i 3–4 minuter i saltat vatten tills de är nätt och jämnt mjuka. Häll av i durkslag och blanda runt i skål med sallad och dressing. Servera med tunt skivad, rökt kalkon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.