Kyckling med dressing och sallad med krutonger.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vik upp lårfiléerna och bre på ett tunt lager senap. Lägg på ost och vik ihop. Fäst med en tandpetare. Eller skär ett snitt i bröstfilén och lägg i fyllningen.
- Bryn kycklingen i matfett i en stekpanna. Salta och peppra. Låt dem steka färdigt i ugnen i ca 15 minuter.
- Blanda äggula, vitlök, sardeller, senap och vinäger. Vispa i oljan droppvis. Rör i vatten och ost. Smaka av med peppar.
- Skär brödet i tärningar. Stek dem i olja. Pressa över vitlök.
- Lägg upp salladen på ett stort fat eller direkt på tallrikar. Lägg på kycklingen i skivor och ringla över dressingen. Strö över krutongerna.
Publicerat den
8 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar