Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarkyckling med ljuvlig sås

 
Skriv ut

Vilken dressing! Saladsbladen fungerar som fiffiga fat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna på längden i tunna skivor. Stek den gyllenbruna i smör. Salta och peppra.
  2. Skär brödet i små tärningar. Stek den gyllenebrun i smör i en stekpanna. Skölj och dela salladen.
  3. Blanda ägg, senap, vitlök och vinäger. Kör några varv med stavmixer. Tillsätt oljan droppvis medan mixern går. Smaka av med salt och peppar. Hit kan du förbereda.
  4. Lägg saladsbladen på ett fat. Lägg en kycklingbit på varje. Ringla över dressing, strö över parmesan och krutonger

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.