Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarsallad

 
Skriv ut

En klassisk sallad och förmodligen den sallad vi äter och uppskattar mest. Caesarsallad!

Ingredienser

Instruktioner

1.Börja med att steka kycklingen i panna med olja salt och peppar i ca 2 minuter. 2.Tillsätt bacon i samma panna, dra ner värmen på spisen och stek tills baconet har fått en gyllenbrun färg och tills kycklingen släpper ifrån sig en klar vätska. 3. Skär ner salladen och lägg i iskallt vatten i 10 minuter. 4. Skär ner alla grönsaker och lägg i en annan bunke. 5. Stek krutongerna gyllenbruna i en het stekpanna tillsammans med olja, smör, salt och peppar. 6. Gör Ceasardressingen enligt receptet som ligger under dressingar. 7. Skär ned kycklingen i mindre bitar och blanda ihop allting i en bunke tillsamman med dressingen. 8. Lägg upp snyggt och luftigt på en tallrik och avsluta med krutonger och riven parmesan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.