Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caesarsallad med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lite fetare caesarsallad men otroligt god

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Måtta upp majonnäs, mjölk och vinäger i en bunke. Tillsätt hälften av parmesanen. Pressa ner vitlöken och mixa sen allt till en dressing. Smaka av med peppar.
  2. 2. Tärna brödet i sockerbitsstora bitar och stek det gyllenbrunt i olja till knapriga krutonger.
  3. 3. Stek baconet knaprigt.
  4. 4. Blanda resten av parmesanen, krutonger och bacon med grovt riven romansallad i en stor skål. Avsluta med att ringla dressingen över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.