Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajungryta med kräftor, majs och whisky

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda gryta, gillar man whisky måste man prova den här!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs majs i bitar med lök, vitlök och rimmat fläsk. Lägg i potatisen hel om den är liten, dela den annars i bitar. Tillsätt buljong, chili och kryddor. Sjud under lock ca 10 min.
  2. Tillsätt sedan kräftor och whisky. Koka ytterligare 10 min. Salta måttligt eftersom kräftorna är salta.
  3. Servera med bröd och smör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gunnar5 14 februari 2010

    Oj, så gott det här blev! Kommer definitivt att lagas flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.