Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunkryddad fiskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa fiskfiléer blir oemotståndliga när de sammanförs med det kryddstarka cajunköket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda paneringen väl på ett smörpapper: mjöl, paprikapulver, chilipeppar, svartpeppar och vitlökspulver. Ett alternativ är att blanda mjölet med 1 msk färdigblandad cajunkrydda.
  2. Panera fisken på båda sidor och skaka av överflödig mjölblandning. Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme.
  3. Stek filéerna ca 5 minuter. Vänd dem en gång. De är färdiga när fiskköttet är vitt och inte längre är genomskinligt. Det tar lite längre tid för torsk och lite kortare tid för spätta.
  4. Lägg upp fisken på en tallrik och garnera med citron. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.