Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunkryddad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En starkt kryddad kyckling för dig med modiga smaklökar! Hemligheten bakom skaken är en blandning olika cajunkryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kajennpeppar, paprikapulver, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver, basilika, oregano, senapspulver och salt. Blanda väl.
  2. Hetta upp en gjutjärnsstekpanna på hög värme. Pensla kycklingbrösten med matfettet och panera sedan i kryddblandningen. Se till så att kryddorna fäster ordentligt.
  3. Stek kycklingen i stekpannan tills paneringen är nästan svart och kycklingen inte längre är rosa inuti, ca 10-15 minuter. Vänd kycklingen en gång. Lägg upp kycklingen på ett fat och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.