Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunlax på spett med sötpotatis och ananas- och räksalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lax istället för kött på grillen med cajunsmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda liquid smoke med vatten, salt och peppar, doppa laxskivorna i vätskan. Trä upp varje skiva på ett grillspett och grilla ca 2 minuter på varje sida.
  2. Lägg upp laxen och ringla över tigersåsen. Servera tillsammans med grillad sötpotatis, ananas- och räksalsa.
  3. Grillad sötpotatis Pensla sötpotatisskivorna med olivolja, salta och peppra. Grilla skivorna ca 7-10 minuter på varje sida, tills de känns mjuka.
  4. Ananas- och räksalsa Blanda alla ingredienser. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.