Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Spännande rätt med en massa goa kryddor, gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp woken ordentligt. Häll i lite olja. Fräs köttet ett par minuter under omrörning. Skvätta i några droppar soya för färgens skull, om man vill.
  2. Tag ur köttet. Häll i mer olja och tillsätt grönsakerna och kokos. Fräs 1-2 minuter.
  3. Tillsätt kryddor, jordnötter, och köttet. Späd med vatten och buljongtärningen. Låt koka under svag värme under lock i ca 5 minuter.
  4. Blanda pressad vitlök med yoghurt. Servera såsen kall med kokt ris till woken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • norbergm 10 april 2008

    Super smaskigt men lite trist färg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.