Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Calles snittar

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Dessa snittar är jättegoda till ett glas öl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Finhacka löken och ansjovisfiléerna. Hårdkoka och hacka äggen. Blanda alltsammans med dillen, majonnäsen och gräddfilen.
  3. Bred tunt med smör på brödet och sedan ansjovisblandningen.
  4. Skär varje smörgås diagonalt så att det blir trekanter.
  5. Strö över osten och gratinera smörgåsarna tills de får fin färg, 4-5 minuter.
  6. Smörgåsarna kan förberedas i god tid. Ställ dem kallt under folie. Strö över osten och gratinera strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.