Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Calvadosädel med karamelliserat päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mäktig och utsökt dessert att njuta av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och skär päronen i skivor.
  2. Stek dem i smör i en stekpanna tills de får fin färg. Strö över sockret och låt det smälta och bli lite gyllenbrunt. Häll på citronsaften och låt det bli varmt. Ta stekpannan från värmen och strö över ingefära.
  3. Rosta pepparkaksskivorna i en torr, varm stekpanna eller grillpanna tills de får lite färg.
  4. Lägg päron och rostad pepparkaka på 4 tallrikar. Smula över osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.