Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Calvaros tacogratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En tacogratäng som serveras med grönsallad. Går till viss del att förbereda dagen innan om man vill. Jättegod och lite annorlunda som alltid brukar uppskattas av våra gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugenen på 220 grader. Stek köttfärsen och blanda i tacokrydda och majs. Häll gärna i något mer vatten än vad som står på påsen.
  2. Smörj en fyrkantig gratängform eller lägg några matskedar köttfärs och salsa i botten så att bröden inte bränner fast.
  3. Fördela köttfärsen i bröden och rulla ihop. Lägg intill varandra i formen. Häll över pineapplesalsa och paprika chilli creme fraichen.
  4. Smeta ut som ett "lock över rullarna. Strö ev. riven ost över och gratinera i ugn i ca. 15minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 11 december 2011

    Kanon. Vi åt denna idag som söndagsmiddag. Nästa gång skall jag ha i pressad vitlök. 4:a i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.