Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camembert med ägg

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och snabb lunchrätt för två personer och passar utmärkt som brunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 210 grader.
  2. Dela osten i två halvor (som en tårtbotten) och lägg dem i varsitt av locken till osten.
  3. Knäck ett ägg över respektive osthalva och pudra över paprikapulver.
  4. Sätts in ugnen i ca 15 minuter. Servera med sallad och en bit baguette

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.