Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camillas fantastiska citronfisk

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Så himla underbart god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina upp den eventuella frysta fisken. Lägg i ugnsform. Krydda med citronpeppar, häll över citronsaft och limesaft samt skalen av lime och citron. Strimla purjolöken fint och strö över fisken. Strö sedan över dillen och häll till sist på grädden.
  2. Tillred i ugn i 30-40 minuter i 200 graders värme. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.