Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camillas Ungerska Paprikakyckling

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Otroligt god gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stycka kycklingen och dela den i 8 till 10 bitar och dra bort skinnet Hacka lökarna och vitlöken och skär paprikorna i större bitar Börja med att bryna kycklingen i en större gryta och flytta över till en tallrik när dom är färdiga Bryn löken, paprikan och vitlöken men se till så att dom inte bränns...bara mjukna i grytan
  2. Pudra över paprikapulvret och lägg i paprikapuren och rör om... lägg tillbaks kycklingbitarna i grytan Slå i dom krossade tomaterna och bägge hönsbuljongtärningarna samt smula ned den torkade chilin eller hacka ned den färska...men ta bort kärnorna ifall man inte gillar allt för stark mat
  3. Häll i önskad mängd vatten men buljongen är fantastisk i smaken att doppa bröd i sen när man äter
  4. Låt småputtra 1 timme och servera med gott bröd och ris Jag gjorde ungersk galuska ( ungersk pasta ) till som jag tycker är gott
  5. Lycka till :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.