Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canderel-grädde med frukt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ta den frukt det är säsong för. Viktväktaruträkning på canderel-grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda ner keso och smaksätt med Canderel. Tillsätt ev lite vaniljsocker.
  2. Naturell passar "grädden" utmärkt till färska eller djupfrysta bär.
  3. Smaksatt med kardemumma, kanel och ingefära är den god till färsk frukt som kiwi, bananer eller apelsin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.