Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni fyllda med basturökt skinka, spenat och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smarriga cannelloni som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla skinka och bladspenat. Skala och hacka löken. Stek skinkan med lök tills löken mjuknar. Tillsätt spenat och stek ytterligare 4 minuter. Smula ner ädelosten och smaka av med svartpeppar.
  2. Låt grädden reduceras med en tredjedel i en kastrull på svag värme. Tillsätt rivenost, muskotnöt och mjölk. Smaka av med salt. LInda in den färska pastan i en blöt handduk, låt ligga några minuter.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Lägg sedan ut plattorna och klicka en stor matsked av ädelostfyllningen längs ena kanten. Rulla sedan ihop dem och lägg i en ugnsform. Slå på gräddmjölken över och baka i ugnen i 30 minuter.
  5. Skölj och skär isbergssallad, skär gurka och tomat i bitar. Blanda vinäger med olivolja i en bunke.
  6. Servera till cannellonin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.