Smarriga cannelloni som sköter sig själv i ugnen.
Instruktioner
- Strimla skinka och bladspenat. Skala och hacka löken.
Stek skinkan med lök tills löken mjuknar. Tillsätt spenat och stek ytterligare 4 minuter. Smula ner ädelosten och smaka av med svartpeppar.
- Låt grädden reduceras med en tredjedel i en kastrull på svag värme. Tillsätt rivenost, muskotnöt och mjölk. Smaka av med salt. LInda in den färska pastan i en blöt handduk, låt ligga några minuter.
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Lägg sedan ut plattorna och klicka en stor matsked av ädelostfyllningen längs ena kanten. Rulla sedan ihop dem och lägg i en ugnsform. Slå på gräddmjölken över och baka i ugnen i 30 minuter.
- Skölj och skär isbergssallad, skär gurka och tomat i bitar. Blanda vinäger med olivolja i en bunke.
- Servera till cannellonin.
Publicerat den
14 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar