Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med chorizo och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Cannellonin har fått en kryddig fyllning av chorizo, färskost och mozzarella. Du kan använda en sprits eller en plastpåse där du klippt hål i ett hörn när du ska fylla rören. Glutenfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka upp krossade tomater och låt sakta puttra 15 minuter utan lock. Smaka av med salt och peppar, ställ åt sidan. Finhacka korven. Blanda med färskost, vitt vin och hackad gräslök.
  3. Bechamelsås: Smält smöret, vispa ner majsstärkelse och späd med mjölken. Låt koka sakta tills såsen tjocknar, rör hela tiden. Smaka av med muskot, salt och peppar.
  4. Spritsa korvfyllningen i cannellonirören, lägg i en smord ugnsform. Bred över bechamelsåsen och tomatröran. Strö över riven mozzarellaost och halverade körsbärstomater.
  5. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter.
  6. Servera gärna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.