Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med gravad lax och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lasagne med krämig fyllning av gravad lax och spenat. Senap i såsen ger extra fyllig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg ut lasagneplattorna på en skärbräda. Fordela lax och spenat på plattorna och rulla ihop. Lägg rullarna i en smord ugnssäker form.
  2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölet och låt fräsa ca 30 sekunder. Häll i mjölken och låt såsen koka under omrörning ca 5 min. Tillsätt de båda senapssorterna, dill, salt och peppar.
  3. Häll såsen över pastan och strö över ost. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.