Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med rökt skinka och rucola

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färska lasagneplattor är idealiska när man vill göra goda rullar med krämig fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fyllning: Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ostsås: Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning. Låt såsen koka 3 min. Dra kastrullen från plattan och rör ner osten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop. Häll lite av såsen i en ugssäker form. Lägg i rullarna och häll resten av såsen över. Gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 min.
  5. Blanda ingredienserna till strösslet och strö det över pastan. Gratinera ytterligare ca 7 min.
  6. Ca 520 kcal per portion 35 g protein 15 g fett 61 g kolhydrater.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kicki8 3 juli 2008

    Mycket gott

  • atarN 13 januari 2015

    Kanongott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.