Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cannelloni med svamp och ricottaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

370 kalorier per portion Använd gärna flera sorters svamp. Det ger extra smak åt den färdiga rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och svamp. Pressa vitlöksklyftan. Fräs lök, vitlök och svamp i oljan i en stekpanna ca 5 minuter. Rör om under tiden. Tillsätt spenat och muskot och låt allt fräsa ett par minuter till.
  2. Dra pannan från värmen och smaksätt med salt och peppar. Rör i ricottaosten.
  3. Sätt ugnen på 200 grader.
  4. Fyll cannellionirören med spenat och svampblandningen. Lägg dem efterhand i en ugnssäker form.
  5. Blanda de krossade tomaterna med de passerade. Salta, peppra och häll blandningen över cannellionin i formen.
  6. Tillaga i ugnen 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.