Sätt ugnen på 175 grader.
Koka upp vatten med lite olja. Låt lasagneplattorna koka c:a 1 minut. Häll av vattnet och kallspola plattorna.
Skala morötterna och squashen och skär dem i småbitar. Skölj purjolöken. Skala vitlöken och skiva både den och purjolöken tunt. Fräs grönsakerna i lite olja och salta och peppra. Tillsätt créme fraiche och vatten. Låt det sedan koka tills morötterna är mjuka. Hacka räkor och musslor grovt och blanda ner dem tillsammans med dillen. Smaksätt med salt och peppar.
Fördela fyllningen över lasagneplattorna och rulla ihop dem. Lägg rullarna i en oljad, ugnsfast form. Om du har fyllning kvar så häll över den.
Hacka oliverna och dela cocktailtomaterna i halvor. Strö över tomaterna, oliverna och osten.
Ringla lite olivolja över och sätt formen i ugnen i c:a 20 min.