Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni med grönsaker och skaldjur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inte alls dumt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp vatten med lite olja. Låt lasagneplattorna koka c:a 1 minut. Häll av vattnet och kallspola plattorna.
  2. Skala morötterna och squashen och skär dem i småbitar. Skölj purjolöken. Skala vitlöken och skiva både den och purjolöken tunt. Fräs grönsakerna i lite olja och salta och peppra. Tillsätt créme fraiche och vatten. Låt det sedan koka tills morötterna är mjuka. Hacka räkor och musslor grovt och blanda ner dem tillsammans med dillen. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Fördela fyllningen över lasagneplattorna och rulla ihop dem. Lägg rullarna i en oljad, ugnsfast form. Om du har fyllning kvar så häll över den. Hacka oliverna och dela cocktailtomaterna i halvor. Strö över tomaterna, oliverna och osten. Ringla lite olivolja över och sätt formen i ugnen i c:a 20 min.
  4. Serveras med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.