Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Canneloni med quornbitar, spenat och mascarpone

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk maträtt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lättina quornbitarna. Värm upp olja i stekpanna och fräs (lättstek) spenat och quorn i 5 min. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt mascarpone, dra pannan åt sidan och låt anrättningen svalna.
  2. Sätt ugnen på 200°C. Täck botten av en ugnsfast form med ostsås. Lägg fyllning på lasagneplattor och rulla ihop till rör (eller fyll färdiga rör). Vid användning av färdiga cannelonirör behövs ca 12 st. Lägg rören bredvid varandra i formen. Täck med resten av ostsåsen. Sätt in i ugnen i cirka 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.