- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En canneloni fylld med godheter som får det att vattnas i munnen.
Instruktioner
- 1. Stek svampen tillsammans med lök i olivolja i ca 5 minuter.
- 2. Blanda svampen i en bunke med oregano och färskost medan den är varm.
- 3. Smaksätt med salt och peppar.
- 4. Stek schalottenlök och vitlök i olivolja i ca 5 minuter, häll på tomatjuicen.
- 5. Tillsätt lagerblad och timjan, låt koka i 10 minuter, lyft ur timjan och lagerblad.
- 6. Lägg en rad med fyllning längs kortsidan på lasagneplattorna, rulla ihop dem och skär bort överflödig deg.
- 7. Lägg cannelonin i en ugnsfast form, häll på tomatsås och tillaga i ca 15 minuter i 200°C.
- 8. Servera tillsammans med ruccola, crema di balsamico och parmesanost
Publicerat den
7 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag hade även bacon i svampröran så det blev lite köttigare. Supergod maträtt.
Mycket gott! Jag använde färdiga cannellonirör som tar lite mer tid att fylla, tror jag.