God variant av pasta att bjuda på.
Lite krångligt att göra men mycket gott.
Instruktioner
- Koka lasagneplattorna i en stor kastrull, några i taget i ca 5 minuter. Lyft ur och skölj dem i kallt vatten.
- Grovhacka skinkan och blanda med philadelphiaost, kryddor och äggula. Klicka ca 2 msk av blandning på varje lasagneplatta (kortsidan) och rulla ihop. Lägg rullarna i en lättsmord ugnssäker form.
- Finhacka vitlöken och fräs den i oljan. Tillsätt passerade tomater och smaka av med salt och peppar.
- Häll tomatsåsen över pastarullarna och sätt in i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter.
Strö över parmesanost. Servera med sallad
Publicerat den
25 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastiskt goda! ALLA fyra i familjen åt, och det hör inte till vanligheterna :-)