Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Capellini con polpette di carne all’Americana

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Capellini med köttbullar och tomatsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttbullar: Blanda bröd och mjölk. Blanda ihop ingredienserna i en skål. Ställ in i kylen 30-60 minuter. Rulla köttbullarna. Värm oljan i en stekpanna och stek köttbullarna på hög värme tills de får fin stekyta. Sänk värmen något och stek tills de är genomstekta.
  2. Christians tomatsås: Skala och skär morötter, rotselleri och lökar i grova bitar. Värm olivoljan i en stor kastrull, och bryn de skurna grönsakerna tills de är gyllenbruna. Tillsätt tomatpuré, tomater, vatten och salt. Låt såsen koka ner till hälften. Mixa med stavmixer. Smaka av och salta vid behov.
  3. Häll på tomatsås och vatten i stekpannan och låt koka ihop. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Blanda ihop och servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.