Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cappuccino

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Espresso, lika delar varm som skummande mjölk, det är en cappuccino!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum. Häll kaffet i en kopp och häll på mjölken. Lägg skummet överst med en sked. Det skall vara lika delar varm mjölk som skummad mjölk mjölk.
  2. Tips! Smaksätt gärna med lite kakao, kanel eller kardemumma.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Michena 17 januari 2010

    ska det inte vara 1/2 MSK istället för dl?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.