Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cappuccino tryfflar

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

De här tryfflarna passar utmärkt till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vattnet, kaffet och 1 tsk kanel i en kastrull, ställ åt sidan. I en liten kastrull värmer du grädden precis så den börjar koka.
  2. Flytta kastrullen från plattan, rör ner chokladen och smöret tills det är jämnt. Rör i kaffe blandningen. Täck med plastfolie och ställ in i kylen i 1 timme eller tills den är lätt att handskas med.
  3. Blanda socker och kvarvarande av kanelen i en skål. Forma bollar med kaffeblandningen med ca 3 cm i diameter; rulla de i kanel-sockret. Låt de stå i kylen i minst 2 timmar eller tills de är fasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.