Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cappuccinokysst Cheesecake

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Helt förföriskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175º. Blanda den krossade kexchokladen med det smälta smöret, fördela massan i springformens botten och cirka 3 cm upp på kanterna.
  2. Smält mjölkchokladen under konstant omrörning på låg värme. Blanda färskost och socker i en skål. Tillsätt 1 ägg åt gången, rör om väl efter varje ägg. Rör till sist i den smälta chokladen. Häll upp ostkrämen i formen och grädda cheesecaken i 55 min. Låt kakan svalna helt.
  3. Blanda kaffepulver och mjölk med kanel. Den hårt vispade grädden rörs ihop med florsocker och den resterande smälta chokladen. Bred ut massan över den kalla kakan. Strö över med espressopulver.
  4. ÄT OCH NJUT!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • LatinaMiia 14 april 2009

    1 msk espresso kaffepulver och 1 tsk espresso kaffepulver?? Hmm vf två olika mått? // Miia

  • Mortiana 14 april 2009

    eftersom man ska strö över 1 tsk kaffepulver och ha 1 msk i massan som ska vara på kakan antar jag.

  • LillaJa 17 april 2009

    Fyra paket Philadelfiaost ?? Det finns olika mängd i askarna. Hur mycket används (ange vikten)

  • piasteen 12 juni 2009

    Nej tack...den här var inget vidare...lät så himla god men som sagt nej tack

  • JulleRull 20 november 2009

    Jag tycker inte att den var så speciell som du skrivit den var god men inte nådot specell god. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.