Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cappuccinorutor med chokladknappar och cappuccinoglasyr.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Till detta receptet har jag chokladknappar med cappuccionsmak, och smaksatt smeten och glasyren med cappucino arom. Ovanstående har jag köpt i Danmark resp. England. Vet inte om det går att få tag på i Sverige. Går säkert lika bra med cappuccinopulver upplöst i varmt vatten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna samt chokladknapparna och vänd ner i smeten. Smaksätt med cappucciono arom eller önskad mängd cappucciono pulver utrört i varmt vatten. Grädda i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  2. Glasyr: Rör ihop alla ingredienserna till en slät cappucciono- eller kaffefärgad glasyr. Bred ut den över kakan. Garnera efter önskemål.
  3. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bodil56 22 februari 2009

    Mina smarriga Cappuccinorutor med chokladknappar med samma smak. Glasyren fick moccasmak och som pynt: gult bananströssel. Vet inte om bananströssel går att få tag på här i Sverige. Jag köpte mitt i Danmark. Men rutorna gjorde dundersucce på kyrkkaffet. Rutor som små och stora barn kommer att älska!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.