Instruktioner
1. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten 5 minuter
2.Vispa samman äggulor och socker till en fluffig smet
3. Vispa grädden och vänd ner i äggsmeten.
4. Lös espressopulvret i vattnet i en kastrull, på medelvärme.
5. Lägg ner gelatinbladen i kastrullen och rör försiktigt tills bladen smält. Dra kastrullen från plattan och tillsätt päronkonjaken. Låt den svalna.
6. Lägg en av bottnarna i botten på en form med löstagbar kant, 24 sm i diameter.
7. Skeda hälften av kaffeblandningen över kakan. Bred sedan hälften av ostblandningen ovanpå.
8. Lägg på tårtbotten nummer ovanpå. Sikta, först över florsockret ocg sedan kakaopulvret. Ställ formen i kylen minst 12 timmar före serveringen.
Tips.
Vill du ha ett spetsmönster på tårtan? Lägg ett tårtpapper på toppen innan kakaon siktas över.