Härliga frestare signerade Per Olsson, konditor på Tössebageriet i Stockholm.
Har själv ej provat göra dessa läckerbitar men de verkar urläckra, tror att det blir lagom att göra halva satsen till en långpanna!
Ingredienser
Instruktioner
Chokladbotten:
Koka upp smöret och slå över chokladen, blanda i de resterande ingredienserna, rör samman till en jämn massa.
Fyll smeten i låga bleck och baka i 210 ºC ugn, ca 13-15 min. Låt svalna och vänd ur blecket. Stryk ut tryffeln och strö över kryddblandningen. Skär bitar i önskad storlek.
Tryffel:
Koka upp grädde, kaffe och glykos och slå det över chokladen och rör slätt. Låt svalna.
gjorde dessa idag....halva receptet blir bra till en plåt.tryffel mängden gjorde jag som den va och det blev lagom mängd för min smak,dock så vill den inte riktigt stelna men den får stå ett tag till så får vi se hur den blir.Nu hoppas jag bara att den e så god som den luktar...
gjorde dessa idag....halva receptet blir bra till en plåt.tryffel mängden gjorde jag som den va och det blev lagom mängd för min smak,dock så vill den inte riktigt stelna men den får stå ett tag till så får vi se hur den blir.Nu hoppas jag bara att den e så god som den luktar...