Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Capresesoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Capresesoppa är den varma varianten av den klassiska rätten Insalata Caprese. Mozzarellan smälter i den varma soppan och allt blir magiskt gott. Server gärna tillsammans med bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa tomaterna, vitlök, soltorkad tomat, bröd, socker, balsamvinäger, det mesta av basilikabladen och olivolja till en slät soppa i en kastrull och värm försiktigt.
  2. Smaka av med salt, peppar och eventuellt ytterligare vinäger.
  3. Servera soppan ljummen toppad med mozzarella och några basilikablad och några droppar god olivolja. Soppan går även att servera kall.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.