Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carbonara med vegetariskt bacon

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett bra allternativ!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet.
  2. Hacka och stek vitlök och lök i smör tills de är genomskinliga. Tillsätt vegetariskt bacon och stek färdigt.
  3. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av osten. Värm upp pastan och vänd ner ägg-smeten.
  4. Toppa med bacon och riven ost. Smaka av med salt och massor av svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lennart_58 5 juli 2009

    Hej Tina. Tack för Carbonaran m veg. bacon. Fantastiskt gott. Den jag bjöd tyckte också om det. Jag var lite stolt över att inte bara jag, tyckte det var gott. Lennart.

  • ReKuFeSiN 11 augusti 2009

    Skrivit av receptet på baksidan av Hälsans köks vegetariska tärnade bacon ser jag, till punkt o pricka. :-) Fast gott är det.

  • madutt 20 april 2011

    Verkligen bra alternativ. Gott, gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.