Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Caribbean seafood burger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En burgare som smakar sommar. Koriander, chili, vitlök och lime har blivit många svenskars favoritsmaker och den heta ketchupen passar perfekt för att runda av dessa ganska skarpa smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Burgare: Hacka den färska koriandern och chilin. Pressa vitlöken. Riv skalet av tre lime. Mixa laxfiléerna och blanda den mixade fisken med övriga ingredienser. Forma till fyra burgare och stek eller grilla.
  2. Salsa: Skala och tärna mangon. Tärna den rostade paprikan. Blanda ingredienserna. Salta och peppra.
  3. Rosta bröden och fördela grönsakerna på bottenbrödet. Lägg på burgaren. Blanda ihop alla ingredienser till salsan och toppa burgaren med det. Lägg lock på.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • frucaos 4 januari 2009

    God, men räkorna försvann helt, så dem kan man nog skippa (och spara några kronor). Salsan är helt nödvändig, utan den blir det rätt smaklöst, men med den blir det väldans mumsigt. Vi hade inte fått med oss mangon, tog inlagda persikor istället, och det blev gott. Kommer definitvt plocka fram receptet när sommaren kommer!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.