Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas heta räkgryta!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod festrätt som naturligtvis kan göras lite "snällare" om man minskar på pepparen.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Hacka purjon och paprikorna. Fräs alla kryddor och pressad vitlök i smör. Tillsätt grönsakerna och fräs tills dom mjuknat. Tillsätt tomatpuré, soja, grädde, crème fraiche och konjak, låt koka upp och småputtra ett par minuter. Rör i räkorna, koka inte mer. Servera med kokt ris,sallad och ett kallt halvtorrt vitt vin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 6 maj 2010

    Det här är så gott så gott. Det är lika gott till ris eller pressad potatis. Däremot så har jag inte vågat hälla i konjak, men ska testa nån gång. Tack för receptet och full pott. Ha en bra dag. Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.