Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas kladdbrownie

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mellanting mellan kladdkaka och brownies. Inte så kladdig, inte så söt men suveränt god med en klick grädde till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 190 grader. Lägg bakpapper i en smörad form som är ca 20 x 20 cm. Bryt chokladen i bitar och smält med smöret i vattenbad. Ställ åt sidan och låt svalna något. Blanda under tiden ägg, socker och mjöl i en skål. Tillsätt chokladsmeten och rör ihop. Bre ut smeten jämnt i formen och grädda i mitten av ugnen i 15-18 min tills det har bildats en frasig yta. Vill man ha en kladdig kaka tar man ut den när den fortfarande är lite ”gungig”. Om inte väntar man tills den känns fastare. Servera med en klick vispgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.