Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas kladdkakemuffins med chokladkräm

 
  • Serverar: 15-20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Dessa muffins är SÅ goda att ha i frysen! Ta fram en kvart innan servering, så de fortfarande är kalla! Riktiga kalasmuffins som alla i vår släkt älskar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kladdkakemuffins: Sätt ugnen på 160 grader. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggfluffet. Klicka ut smeten i muffinsformar. Grädda ca15 min Låt svalna.
  2. Gör chokladkrämen medan muffinsen svalnar. Om du börjar med chokladkrämen för tidigt finns det risk att krämen skär sig.
  3. Chokladkräm: Smält smöret. Rör ner resten. Sjud under omrörning tills den tjocknar. Klicka ut krämen på de avsvalnade muffinsen.
  4. Frys direkt och ta fram 10-15 min innan servering. Ska ätas kalla!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.