Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas vårsallad med kyckling, päron, ruccola och quinoa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lyxig sallad med ljuvliga smaker.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Halvera kycklingfilé på längden och lägg filéerna i en ugnsform (15×25 cm). Blanda 2 msk vatten, balsamvinäger, kinesisk soja, neutral olja, honung, ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar i en liten bunke och häll blandningen över kycklingen. Stek i ugnen i 25 minuter. Ös med vätskan då och då. Koka quinoa. Skölj svarta bönor och ruccola. Låt rinna av i ett durkslag. Kärna ur och skär päron i tärningar. Skär rödlök i smala halvmånar. Halvera körsbärstomater. Blanda den kokta quinoan med de svarta bönorna, ruccolan, päronet, rödlöken, tomaterna och sockerärtor i en skål. Häll kycklingmarinaden över quinoasalladen och servera med kycklingen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • _Alexandra_ 16 november 2011

    Fungerade även utmärkt som höstsallad ;) Jättegott! Kycklingen blev verkligen saftig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.