Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio på honungsmelon med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten är mycket enkel och god. Kan tillagas någon timme i förväg och sedan stå och marinera. Tunna skivor parmaskinka med hyvlad parmesan är gott att servera till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela melonen på längden. Kärna ur och skär den i tunna skivor.
  2. Lägg upp melonskivorna på 4 tallrikar som på bilden. Strö över rosépeppar, mynta, salt och peppar. Lägg på osten och ringla över olivolja.
  3. Servera carpaccion med spröd baguette

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.