Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio på laxfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera tunnskuren laxfilé som carpaccio med kapris, parmesanost, persilja och olivolja. Passar på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövtunna skivor av laxen och lägg ut på en plan tallrik eller plant fat.
  2. Blanda samman citronsaft och olja. Smaka av med salt och peppar, pensla oljan över laxskivorna.
  3. Blanda samman en sallad på fint riven parmesan, citronskal och kapris och fördela över laxen. Toppa med lite fint skuren bladpersilja.
  4. OBS! Fisk som ska serveras rå eller gravas bör enligt livsmedelsverket frysas i två dygn innan den används.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.