Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio på oxfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp oxfiléskivorna vackert på ett fat, lite omlott.
  2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö dem över oxfilén tillsammans med övriga ingredienser och ringla över lite olivolja

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MosterNettan 31 maj 2009

    Lägg till några rostade brödkrutonger också. Så serveras rätten på Viking Lines Cinderella. Bland det bästa jag vet. Nu ska jag göra den själv också. Ha det bra! Kram Nettan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.