Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carpaccio på rödbetor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetetorna i 10 minuter i saltat vatten. Skiva svampen, hacka bladpersiljan och hyvla parmigano. Blanda olivolja och balsamico i en blomspruta. Marinera svampen genom att spruta 3-4 gånger med blomsprutan. Spruta på alla tallrikar ca 2 gånger i mitten. Skiva rödbetorna tunna och fördela dom vackert på tallriken. Spruta en gång till på rödbetorna. Lägg den skivade svampen i mitten på rödbetorna, spruta sedan 2 gånger till på tallriken. Garnera med parmigiano, ruccola och rostade pignenötter.
  2. Buon apetito

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.