Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carrottes à la Belgique

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Riktigt goda blir morötter tillagade så här. Kan även göras med svartrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och skär dem i 3 centimeter långa stavar cirka 5x5 millimeter tjocka. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs löken i olja i en kastrull så den blir mjuk utan att få färg.
  3. Ta av från värmen och tillsätt morötterna och socker. Rör om väl.
  4. Servera morötterna till stekt eller grillat kött med kokt potatis eller pommes frites.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.